Festen

Efter vigseln tar bussen gästerna till Fiskerilokalen, vår festlokal som ligger väldigt vackert i Bua småbåtshamn. Där väntar förfriskningar och diverse aktiviteter. Bland annat vill vi att alla våra gäster skriver i vår fylla-i-bok och ser till att bli fotograferade. Förbered er för frågor om vad ni tyckte om oss när ni först lärde känna oss, vilket det bästa minnet av oss är och vad ni tror att vi gör om 10 år.
Efter bröllopet kommer vi klistra in en bild på var och en som skrivit i boken, för att föreviga alla dessa festfina människor ställer vi upp en kamera där man har alla förutsättningar för att få en riktigt bra bild! Såhär kommer bilderna bli på ett ungefär:

Testfotografering till gästboken

Under tiden blir vi plåtade på annat håll, Mattias är ju lite traditionell och vill inte se bruden innan vigseln, därför har vi planerat in bröllopsfotograferingen efteråt. Vi löper inte hela linan ut med det där att inte träffas på bröllopsdagen, vi ska nämligen ha vår bröllopsnatt innan bröllopet och kommer därmed avnjuta en champagnefrukost på Varbergs Stadshotell innan vi delar på oss. Anledningen till att vi valt att förlägga hotellvistelsen till fredagnatten är för att vi vill kunna utnyttja rummet till fullo, samtidigt som vi inte vill lämna vår bröllopsfest tidigare än absolut nödvändigt… Dagen efter bröllopet vill vi bjuda våra gäster på brunch, så det blir inte så mycket av vare sig spa eller champagnefrukost om vi tar hotellnatten på festdagen!
Dessutom tror vi att det är bra att komma iväg och få lite distans, förhoppningsvis minskar det risken för att Emma ska vara ett nervöst vrak och springa runt och oroa sig halva natten. Vad kan råda bättre bot än att checka in på ett trevligt hotell, spendera ett par timmar på Asia spa och äta middag med levande ljus?

Asia Spa på Varbergs stadshotell

När vi kommer till Fiskerilokalen blir det förrätt och mingel, innan vi slår oss ner för att äta varmrätt. Denna kommer serveras som buffé, allt för att få våra gäster att röra sig i lokalen och ha trevligt! Vi vill inte ha en sådan där tillknäppt och långdragen tillställning, det är meningen att vi ska fira! Under tiden middagen serveras kommer det förhoppningsvis hållas ett och annat tal, kanske ett spex och sjungas en hel del sånger ur festhäftet som Emmas syster Hanna så snällt sätter ihop åt oss.
Efter middagen drar dansen igång på allvar, efter den obligatoriska brudvalsen. Här kommer coverbandet Blyfritt spela, ett röjigt band som de senaste 12 åren spelat på massor av bröllop, nattklubbar och festivaler. I dagboken finns ett klipp på bandet när de släpper loss på Laholms stadsfest förra sommaren. Hoppas de är i samma goda form när de spelar hos oss! På deras hemsida finns ännu fler klipp och bilder, där finns till och med möjligheten att köpa fanprodukter som tröjor och nallebjörnar!

Coverbandet Blyfritt

Ungefär samtidigt som Blyfritt äntrar scenen kommer baren öppna (fri förstås), och där kan diverse drinkar och andra drycker beställas hela kvällen lång.
Av erfarenhet vet vi att man blir ruggigt hungrig av att dansa, därför blir det nattamat efter midnatt. Vi hoppas att så många som möjligt stannar tills festen är slut, eftersom vi planerat in en liten avslutning när bandet packat ihop och gått hem…

Vi hoppas att alla har roligt och lägger bekymmer och krav på hyllan denna kväll. Vi är väldigt glada att ni vill dela denna dag med oss!