Toastmasters

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Toastmastern är den person som ansvarar för ordning, tempo och tid på festen. Det är toastmastern som har ansvaret att göra en talarlista och också att presentera varje talare under middagen. Toastmaster har ansvar för sången om brudparet inte valt att tilldela ansvaret för sången till någon annan person.

Källa: Bröllopstorget.se


Marcus ”Mackan” Johansson
Nyutexaminerad kostekonom i sina bästa år. Född och uppväxt i Lerum, som efter en vända ner till de småländska skogarna flyttat närmare metropolen Göteborg. Träffade Emma på Centrum för Informationslogistik i Ljungby och lärde sig senare att älska Mattias under en oförglömlig skidresa till Idre. Mackan har enligt egen utsago bestigit Mount Everest och även arbetat som yrkesofficer.

Marcus ”Lövet” Backman
Informationslogistiker med ett stort hjärta och höga ambitioner. En lantortspojk från Onsalas vidder som delar brudparets stora intresse för gruppen tAKiDA. Liksom Mackan lärde Lövet känna Emma i samband med utbildningen nere i Ljungby och när Mattias kom in i bilden såg Lövet snabbt till att han kom in i gänget.