Värdinnor

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Värdinnornas huvudroll är framförallt att vara ett stöd för brudparet under själva bröllopsdagen och se till att allt flyter enligt planerna. Brudparet ska nämligen inte behöva oroa sig för någonting på bröllopsdag utan ha möjlighet att bara kunna slappna av och njuta.
Värdinnorna är också den som för brudparets talan under festen och håller välkomsttalet.

Källa: Bröllopstorget.se

Om frysrummet pajar, toalettpappret tar slut eller om en tumme behöver plåstras om är det någon av dessa underbara tjejer man vänder sig till. Det är också till Cissi eller Alex du vänder dig till om du som gäst inte kommer på någon bröllopspresent.

Cecilia ”Cissi” Wideman
Djurälskande studentska från Mölndal Stad som ser fram emot att bli sambo med sin cyklande värmlänning Per. Pluggar på Chalmers och hoppas på en framtid inom vägbranschen. Cissi ses sällan butter eller arg och är en fena på att ordna fester och utflykter. En tjej som alltid har något kul att berätta och som gärna ställer upp för sina vänner.

Alexandra ”Alex” Grenheden
Sportintresserad hästtjej från Varberg, som gärna åker utomlands för att heja fram Sverige i olika sammanhang. Sedan två år tillbaka mor till Emmas bedårande guddotter Johanna. Alex är tjejen som Emma gjorde sina värsta hyss med, det röktes och söps, stals pumpor och plundrades flaggor. Nu har hon, liksom Emma, lugnat ner sig men är fortfarande en pratglad och underhållande partypingla!