Tärna och Bestman

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Tärnan hjälper bruden med alla möjliga bestyr före bröllopet och under själva bröllopsdagen, t.ex med brudens påklädning och det som hör till. Hennes uppgift vid vigseln är bl a att hålla brudbuketten och se till att eventuellt släp ligger rätt, ibland kan hon också läsa en dikt eller text ur bibeln.
Brudtärnan förväntas hålla tal vid bröllopsmiddagen och hon tar ofta initiativet till planering och förberedelser av möhippan.

Källa: Bröllopstorget.se

Malin Johansson
Hängiven konstruktionsstudent från Gråbos djupa skogar som drömmer om att en dag få äga en brun labrador. Bor i lägenhet i Göteborg, med bästa utsikten över Lisebergsgranen. Malin fotograferar gärna stort och smått, helst i barndomshemmets vackra omgivningar. En fantastiskt omtänksam vän som alltid sätter nära och kära i första rummet.

Världens bästa Malin

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Vanligen utses brudgummens bäste vän eller bror till att vara bestman, om han är gift eller ogift spelar ingen roll. Han fungerar som brudgummens stöd i största allmänhet både före bröllopet och under själva bröllopsdagen. Bestman kallas han bara om brudparet vigs enligt anglosaxisk sed, om bröllopet sker enligt svensk sed kallas denne för marskalk.
Bestman förväntas hålla tal vid bröllopsmiddagen och han tar ofta initiativet till planering och förberedelser av svensexan.

Källa: Bröllopstorget.se

Johan Roos
Barndomsvän till Mattias, tillsammans har de åkt mycket cross och blandat häxor ur föräldrarnas barskåp. Denna glada kock håller numera till i Eslöv, om han inte är ute på långresor med sin lantbruksintresserade Frida. Johan delar Mattias intresse för prylar, samlar gärna på sig bilar, TV-apparater och spelkonsoler av det mer exklusiva slaget.

Johan och hans Eddie