Brudnäbbar

Brudnäbb/Näbb är ofta parets egna barn eller syskonbarn.
De går framför brudparet in i kyrkan och är en symbol för livets gång.
Man kan ha en eller flera och barnen kan vara både pojkar eller flickor.

Källa:Bröllopstorget.se

Thor och Birk Robertsson
Systersöner till Emma, busungar av högsta kvalitet. Sexårige Thor spelar gärna spel på familjens nya Playstation3, på sin Gameboy Advanced eller på datorn. Leker nästan varje dag med någon klasskompis, är ute och cyklar, hoppar studsmatta eller klättrar i träd.
Birks röda hår passar hans humör, det finns inget mellanting på den här fyraåringen. Oftast glad, annars ”siiitarg” men hjälper alltid till med allt från stallmockning till kaffekokning och matlagning.
Pojkarna är stolta ägare till diverse djur, bland annat kaninerna Pricken och Bamse Kanin, hunden Saga och hästen Skalman.

Oliver, Lova och Melvin Engström
Mattias syskonbarn är en härlig skara. Oliver, som fyller sju i år, är en sport- och spelälskande krabat som satsar på att bli nästa Ibrahimovic. Nästan alltid snäll och hjälpsam, men har sina hyss ibland.
Lova är en tuff tjej, fyra år gammal har hon redan mer skinn på näsan än de flesta. Samtidigt är hon en riktig primadonna som kan leka med sitt dockhus i timtal.
Lille Melvin, vårt gudbarn, är en riktig solstråle som älskar att spela innebandy och leka kurragömma. Denna tvååring får stå över spektaklet framme vid altaret, men kommer givetvis sitta i bänkraden med mamma.